Show simple item record

dc.contributor.authorعلي, محمد الهامي محمد
dc.contributor.authorالنمر, هدى محمد صالح
dc.date.accessioned2018-08-14T09:04:50Z
dc.date.available2018-08-14T09:04:50Z
dc.date.issued1983-11
dc.identifier.urihttp://repository.inp.edu.eg/xmlui/handle/123456789/4129
dc.description.abstractيقاس تقدم الأمم في أحيان كثيرة بمقدار ما يستهكله الفرد من الروتينات الحيوانية بصفة عامة والألبان ومنتجاتها بصفة خاصة ، لما عرف عن اللبن من قيمة غذائية حبته بها الطبيعة فجعلته أقرب الأغذية إلى نموذج الغذاء الكامل إذ يحتوي على المواد الستة الأساسية اللازمة للتغذية الصحيحة.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherمعهد التخطيط القوميen_US
dc.relation.ispartofseriesمذكرات خارجية;1365
dc.subjectالاقتصادen_US
dc.subjectالتجارة الخارجيةen_US
dc.subjectالإنتاجen_US
dc.subjectمنتجات الالبانen_US
dc.titleدراسة اقتصادية عن اللبن ومنتجاته في مصرen_US
dc.typeOtheren_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Who we are

Institute of National Planning (INP) was established by Law No. 231 of 1960 as a think-tank public institution with an independent legal personality to enhance the theory and practice of planning in Egypt through: research, training and educational activities. Also, INP aims at providing technical support to Ministry of Planning, as well as to all national ministers and institutions, through spreading a culture of planning in Egyptian society.

Contact Us

  • Salah Salem intersection with Al arashan Nasr City
  • 0222621151 - 0222634747
  • inplanning@idsc.net.eg
  • 0222629225 - 0222627840

    Copyright © 2018 All Rights Reserved - Powered by Egyptian Prime Vision